Våra program

Våra utbildningar

Hösten 2024 välkomnar vi de första eleverna till Tora Vega Gymnasiets två praktiska program: Barn- och fritidsprogrammet och Försäljnings- och serviceprogrammet.

Utforska mer

Viktiga datum!

Ansökningsperioden till gymnasiet pågår mellan
15 januari och 15 februari. Perioden för omval är mellan 25 april till 15 maj. Allt om ansökningsprocessen hittar du på Skånegy.se!

Öppet Hus 24 januari och 25 april!

Välkomna den 24 januari kl. 17.30 – 19.30 och den 25 april kl 15.00 – 19.00 då vi bjuder in alla som är nyfikna på Tora Vega Gymnasiet. Då kommer du få uppleva våra härliga lokaler, känna in miljön och träffa lärare och skolledning.

Stöd att hålla motivationen uppe

Att välja rätt gymnasieskola är lika viktigt som att välja rätt program. Hos oss får du stöd med motivationen för att du ska klara gymnasiet. Här har vi dig i fokus och här finns studiecoacher och studieverkstad.